Comments

មិននឹកស្មានថាផ្សិតកញ្ជោរ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បែជា..... ជួយស៊ែឲ្យប្រជាពលរដ្ធនៅតាមស្រុកស្រែចំការបានដឹងផង


មិននឹកស្មានថាផ្សិតកញ្ជោរ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងសាច់មាន ហើយមានតម្លៃថ្លៃជាងសាច់មាន់ស្រែ ២ដងឯណោះ គេអាចបណ្តុះបានតាមវិធីនេះសោះ!!! ជួយស៊ែរចែកគ្នាដឹងផង!#វិធីដែលយើងអាចបណ្ដុះផ្សិតកញ្ជោរបាន វិធីងាយៗអាចសាកល្បងមើលបាន បើបានផលគឺពិតជាប្រសើរណាស់ *វត្ថុធាតុដើមដែលត្រូវការ៖ ១- សំបុកកណ្ដៀរ 0,5គីឡូក្រាម ២- បាយស 1 គីឡូក្រាម ៣- ទឹក 20លីត្រ (ទឹកស្អាតដោយគ្មានជាតិក្លរីន)*ជំហានដំបូង៖ លាយសំបុកកណ្ដៀរកន្លះគីឡូក្រាម ច្របល់ជាមួយបាយស១គីឡូក្រាម អោយសព្វ​ រួចលាយជាមួយទឹក ២០លីត្រ ផ្អាប់ទុកនៅកន្លែងម្លប់ ពី៧-១០ថ្ងៃ។ប្រភព៖ ខ្មែរសូសោល









មិននឹកស្មានថាផ្សិតកញ្ជោរ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បែជា..... ជួយស៊ែឲ្យប្រជាពលរដ្ធនៅតាមស្រុកស្រែចំការបានដឹងផង មិននឹកស្មានថាផ្សិតកញ្ជោរ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បែជា..... ជួយស៊ែឲ្យប្រជាពលរដ្ធនៅតាមស្រុកស្រែចំការបានដឹងផង Reviewed by Cambodian Apsara Heart's Girl on 4:31 AM Rating: 5

No comments:

Random Posts

Theme images by rami_ba. Powered by Blogger.